om oss

Norrtälje Bränneriet är ett familjeföretag, beläget på landsbygden en timme norr om Stockholm. Här förvaltar vi det svenska dryckesarvet. I våra två kopparpannor tillverkar vi högklassiga destillat av svenska, ekologiska råvaror. Med plats för upp till 120 personer har vi möjlighet att ta emot alla former av besök.

vår historia

Vårt bränneri grundades år 2001 med en vision om att skapa exklusiva fruktdestillat och samtidigt driva gården vidare. Genom åren har vi förfinat vårt hantverk och kombinerat tradition med innovation för att producera högklassiga drycker och samtidigt förvalta det svenska dryckesarvet. Vår passion och Kristinas kunskap som brännmästare har gjort oss till ett erkänt namn inom dryckesbranschen.

Läs mer om vår historia

Kontakta oss

Här hittar du våra kontaktuppgifter och vägbeskrivning. Välkommen till oss!

Kontaktuppgifter

Presentkort

Ge den perfekta gåvan med våra presentkort! Välj ett valfritt belopp som mottagaren kan använda på våra olika event som exempelvis ginprovning eller Mat & destillat.

Presentkort

Drinktips

Upptäck kreativa kombinationer och inspirerande recept med våra högklassiga destillat.

Se våra drinktips

Bloggen

Välkommen till vår blogg! En plats där vi delar berättelser och nyheter från vårt bränneri. Här hittar du artiklar om whisky, gin, punsch och mycket mer.

Till Bloggen