besök & provningar

Välkommen till vårt bränneri, på landsbygden en timme norr om Stockholm. På våra sortimentsprovningar får du smaka och lära dig mer om våra produkter, tillverkningsprocessen och svensk dryckeshistoria.

Du kan även boka vårt bränneri för speciella tillställningar som bröllop och företagsevent.

  Mat & Destillat

  - Sortimentsprovning med middag -
  Under tre kvällar i höst slår Norrtälje Bränneri upp portarna för en helt ny och storslagen satsning; MAT & DESTILLAT. En sortimentsprovning av sex stycken av våra produkter vilka paras med en exklusiv femrätters avsmakningsmeny som följer säsongens skiftningar.

  Mat & Destillat

  Gästspel: Cissi & Clara

  De hyllade kockarna på restaurangen Cissi & Clara genomför ett unikt gästspel på vårt bränneri. För en enda kväll får du en elvarätters meny komponerad av ett axplock av Cissi & Claras favoriträtter, vilka paras med ett finstämt urval av bränneriets egna drycker och destillat samt kurerade viner.

  Cissi & Clara på bränneriet

  Ginprovning

  Vår ginprovning innehåller sex prover, både med vår egen gin och ett fint urval från andra svenska producenter av hantverksgin. Kvällen börjar med en afterwork i baren, följd av en visning av bränneriet och kopparpannorna innan ginprovningen inleds på vår inglasade höskulle.

  boka ginprovning

  Mordteater & julMord

  Upplev vår fängslande och underhållande mordteater! Varje säsong spelas nya mordmysterier. Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Varmt välkomna till en kväll fylld med spänning, humor och god mat!

  Mordteater och julMord

  Klassiskt julbord

  Vi har en lång tradition av att hålla julbord på vårt bränneri. Med plats för upp till 120 personer erbjuder vi ett julbord dignande av klassiska rätter med råvaror från lokala leverantörer i Roslagen. Givetvis serveras även vår egen snaps.

  Boka Julbord

  Bröllop, fest & event

  Boka vårt bränneri för speciella tillställningar, såsom bröllop, jubileum och företagsfester. Med en unik atmosfär och vackra omgivningar, endast en timme från Stockholm, är det en perfekt plats för ditt evenemang. Vi skräddarsyr varje detalj för att göra din upplevelse oförglömlig.

  kontakta oss

  presentkort

  Ge den perfekta gåvan med våra presentkort! Välj ett valfritt belopp som mottagaren kan använda på våra olika event som exempelvis ginprovning eller Mat & destillat.

  Presentkort
  bird hawk

  välkommen!

  Den här webbplatsen innehåller information om alkohol och därför frågar vi om din ålder.