besök & provningar

Välkommen till vårt bränneri, på landsbygden en timme norr om Stockholm. På våra sortimentsprovningar får du smaka och lära dig mer om våra produkter, tillverkningsprocessen och svensk dryckeshistoria.

Du kan även boka vårt bränneri för speciella tillställningar som bröllop och företagsevent.

  Mat & Destillat

  - Sortimentsprovning med middag -
  Nu slår Norrtälje Bränneri upp portarna för en helt ny och storslagen satsning; MAT & DESTILLAT. En sortimentsprovning av sex stycken av våra produkter vilka paras med en exklusiv femrätters avsmakningsmeny som följer säsongens skiftningar.

  Mat & Destillat

  Sommaröppet med guidad tur

  Kom och njut av vår härliga äppellund, ta en fika eller en bit mat på piazzan och följ med på vår guidade tur i bränneriet. I Punschoteket öppnar baren med somriga rätter och fika. Här kan du även köpa en provning av våra destillat med tillhörande instruktioner.

  Sommaröppet med café & visning

  Ginprovning

  Vår ginprovning innehåller sex prover, både med vår egen gin och ett fint urval från andra svenska producenter av hantverksgin. Kvällen börjar med en afterwork i baren, följd av en visning av bränneriet och kopparpannorna innan ginprovningen inleds på vår inglasade höskulle.

  boka ginprovning

  Mordteater & middag på bränneriet

  Upplev vår fängslande och underhållande mordteater! Varje säsong spelas nya mordmysterier. Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Varmt välkomna till en kväll fylld med spänning, humor och god mat!

  Mordteater

  Bröllop, fest & event

  Boka vårt bränneri för speciella tillställningar, såsom bröllop, jubileum och företagsfester. Med en unik atmosfär och vackra omgivningar, endast en timme från Stockholm, är det en perfekt plats för ditt evenemang. Vi skräddarsyr varje detalj för att göra din upplevelse oförglömlig.

  kontakta oss

  presentkort

  Ge den perfekta gåvan med våra presentkort! Välj ett valfritt belopp som mottagaren kan använda på våra olika event som exempelvis ginprovning eller Mat & destillat.

  Presentkort