boka Mat & Destillat

Sortimentsprovning som paras till en femrätters avsmakningsmeny

Besök bränneriet och vår inglasade höloge för en storslagen kväll med sortimentsprovning med sex stycken av våra produkter vilka paras med en femrätters avsmakningsmeny som följer säsongens skiftningar.
Självklart får du också en guidad tur vid våra kopparpannor!

Lördag den 15 juni 2024 är det sista tillfället för säsongen. Håll utkik efter höstens datum – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

17:00
Välkomstdrink & visning

Kvällen inleds med en välkomstdrink och visning av våra vackra kopparpannor i bränneriet.
Vi berättar den spännande historien om hur vi gick från att vara ett lantbruk till att bli ett bränneri och om vår destillationsmetodik, produktion och lagring.

18:00 – 21:30
provning & middag

Efter visningen i bränneriet slår du dig ned på vår inglasade höskulle där vi har dukat upp för en exklusiv sortimentsprovning. Under ledning av oss provar du sex stycken av våra ädlaste drycker, vilka paras ihop med en avsmakningsmeny som följer säsongens skiftningar. Du får veta mer om och smaka på gin, whisky, punsch, snaps och frukt- och bärdestillat till såväl traditionella som till mer oväntade matkombinationer.
En mat och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

Efter middagen är baren i vårt punschotek öppen till kl. 23:00.

Pris
1250 kr / person

Provningen ingår, övrig dryck tillkommer. Bekräftad bokning betalas via länk som skickas till din e-postadress. Bokat besök återbetalas ej. 

Norrtälje Bränneri är beläget en mil norr om Norrtälje i Lohärads Söderby. Vi har en stor parkering och vid behov får husbil plats att parkera här. Vi har gott samarbete med Frötuna Buss, Fridströms Buss och Roslagstaxi som ofta kör våra gäster. Roslagstaxi har exempelvis fast pris på sträckan Norrtälje stad – bränneriet på 425 kr.    Tack för din bokning, vi återkommer med bekräftelse och mer information till dig inom kort.