boka Besökslördag

På besökslördag välkomnas gästerna med en uppfriskande välkomstdryck, följt av en spännande visning av våra vackra kopparpannor och bränneri. Efter rundturen väntar en exklusiv provning på vår charmiga höskulle, där sex av våra finaste destillat står redo att avnjutas. Ta del av en unik smakupplevelse och utforska de rika nyanserna och aromerna i varje sipp.

14:00
VISNING AV BRÄNNERIET

Besöket börjar 14:00 i punschoteket med en välkomstdrink. Vi fortsätter sedan med visning av bränneriet och våra kopparpannor. Vi berättar historien om varför vi startade vår verksamhet och om hur vi mäskar och destillerar. På den inglasade höskullen dukar vi upp för provning av sex av våra ädla drycker. Provningen innehåller destillationshistoria och provmetodik och att med snille och smak göra bruk av öga, näsa och gom.

17:00
VISNING & PROVNING KLAR

Vi är normalt klara med visningen och provningen cirka kl. 17:00. Efter provningen öppnar baren och du kan mingla i punschoteket fram till dess att middagen serveras.

Ca 18:00
middag

Runt kl. 18:00 serveras middagen. Middagen består av varmrökt lax smaksatt med Roslagssnaps, säsongens primörer, ugnsrostad potatis och bröd samt Annas kladdkaka med RoslagsPunschgrädde eller Punschpannakotta med färska bär till efterrätt. De gäster som stannar på middag brukar vara nöjda runt kl. 19:30-20:00. Baren håller öppet till 21:00.

Pris

990 kr / person    Tack för din bokning, vi återkommer med bekräftelse och mer information till dig inom kort.